Hírek, újdonságok
Könyvtárunkról
Szolgáltatásaink
-információforrások
Folyóirataink
Könyvajánló
Támogatóink
English
Elérhetőségünk

1121 Budapest,
Zugligeti út 9-25.
Tel.: 392-1170
Fax: 392-1177
konyvtar[at]mome.hu
Skype státusz

Nyitva tartás:
Hétfő: 13-19
Kedd: 10-19
Szerda: 10-19
Csütörtök: 10-19
Péntek: 9-16A könyvtár szolgáltatásait – a helyben olvasás kivételével - az egyetem hallgatói, dolgozói és a könyvtár beiratkozott olvasói vehetik igénybe.

Beiratkozás
Diákoknak, az egyetem dolgozóinak és a nyugdíjasoknak ingyenes. A beiratkozás fél- vagy egyéves időtartamra lehetséges, a személyi igazolvány bemutatása szükséges.

Helybenolvasás
A legfontosabb, legkeresettebb, legújabb dokumentumok az olvasótermi szabadpolcokon találhatóak, tudományágak és iparművészeti szakágankénti elrendezésben. Be nem iratkozott olvasók napijegy váltása mellett vehetik igénybe.

Kölcsönzés
A kézikönyvek, lexikonok, szótárak, fotóalbumok, betűmintakönyvek, régi és értékes könyvek valamint a "NEM KÖLCSÖNÖZHETŐ" bélyegzővel ellátott könyvek nem kölcsönözhetőek. A könyvek késedelmes visszahozása esetén késedelmi díjat számítunk fel.

Reprográfia
A szabadpolcokon található könyvekből ill. folyóiratokból és katalógusokból van lehetőség a fénymásolásra, szkennelésre. Önkiszolgáló fénymásoló gépek állnak az olvasók rendelkezésére, melyekkel fekete-fehér A/4 és A/3 fénymásolatok készíthetők. A digitális fénymásoló segítségével PDF vagy MTIFF formátumú elektronikus másolat is készíthető, mely e-mail címre továbbítható.

Könyvtárközi kölcsönzés

Multimédia sarok
Ezen számítógépeken van lehetőség a könyvtárban található CD-ROM kiadványok használatára, színes szkennelésre. A beszkennelt dokumentumok CD-re is írhatók.

Internet használat
Az egyetem hallgatói, dolgozói és a könyvtár beiratkozott olvasói részére az EISZ kabinetben van lehetőség az internet használatára, az elekronikus információszolgáltatás adatbázisainak elérésére. Az EISZ kabinet számítógépeiről lehetőség van fekete-fehér nyomtatásra is.

Copyright © 2006. MOME Könyvtár